Salada fria com delícias do mar


Há muito que não preparava uma salada fria, e os dias de calor pedem refeições leves e rápidas, hoje foi um desses dias!
A M. Gosta de tudo com excepção de iscas, o R. Também não reclama pelo que foi o nosso almoco, leve rápido e saudável!



 Ingredientes 

1 pacote salada 

8 palitos delícias do mar

1 ovo cozido 

1 chávena pequeno almoço de massa cozida

Oregãos a gosto

Croutons alho e salsa

Cebola picada

1 Tomate

Sal fino

Azeite e vinagre balsâmico a gosto

Molho cocktail 


Comece por cozer a massa e o ovo.

Numa taça coloque a alface, o tomate cortado em pequenos pedaços,  a massa o ovo picado, as delícias do mar cortadas aos pedaços, e a cebola picada finamente.

Adicione os Croutons de alho e salsa.

Tempere com Oregãos, sal azeite vinagre balsâmico a gosto.

Sirva acompanhado com molho cocktail. 

Bom apetite!

It's been a while since I prepared a cold salad, and hot days call for light and quick meals, today was one of those days! M. likes everything except liver, and R. doesn't complain either, so our lunch was light, fast, and healthy!


Ingredients:


1 bag of mixed salad

8 imitation crab sticks

1 boiled egg

1 cup of cooked pasta

Oregano to taste

Garlic and parsley croutons

Chopped onion

1 Tomato

Fine salt

Olive oil and balsamic vinegar to taste

Cocktail sauce


Start by cooking the pasta and the egg.

In a bowl, place the lettuce, tomato cut into small pieces, cooked pasta, chopped egg, imitation crab sticks cut into pieces, and finely chopped onion.

Add the garlic and parsley croutons.

Season with oregano, salt, olive oil, and balsamic vinegar to taste.

Serve accompanied with cocktail sauce.

Enjoy your meal!


Comentários

Mensagens populares